Tuesday, January 26, 2010

GUD BYE EVERY BODY!!!!!!!!!!!!(TIME JIWA KACAU)


HALA TUJU TERBARU IDUP AWIN,KESEORANGAN LEBEY MEMADAI DRPD BERTEMAN.... MOTIFNYER SUPAYA KTE X DISAKITI DAN KITE XKAN MENYAKITI NYER........ KEPUTUSAN MUKTAMAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahaha............... xpelah org lain ada jugak yg jaga die kan..........awin nie mmng xleh diharap so pengumuman utk sume yg mengenali awin tolong jauhi HAMBA ALLAH yg BERNAMA SITI FARWIN SHAHABUDIN NIE KRN DIE X BETUL SIKIT............ ........ fuh betul2 jiwa kacau nie............sbb awin lebey suke kegelapan sbb kegelapan adalah satu aura yg wat awin kuat....... huhuhuhuhuhu ................... kalau lah masa bleh di putar blik masa yg paling awin nk time keje kat pink cristal sbb time tu hari2 kiteorang shoping..........hehehehehe......................awin ada wat lagu utk diri awin iaitu AWIN X BETUL N MENTAL>>>>>>>> sedo pun engkau nie yer win bis2 ada hati lg ko nk idup wat ape......uuuuuuwaaaaaaa(menangis dlm ketawa) kat sini awin ingin mohon ampun pd sume kenalan awin termasuk 2 cinta awin ( pokse, matahariku,nurhudda, ateh,mytho,uya,adek munira,) krn awin mungkin ada wat sesuatu yg m.guris hati kalian...... ampun kan awin yg sungguH kerdil dmuka bumi nie.......im siyes tau dr hati yg ikhlas nie.........uuuuuuuwaaaaaaa(menangis LG si awin nie)DAH SAH KO NIE MENTAL..... HAHAHAHAHAHA ........TIBE2 RINDU KAT MAMA AWIN- RASA CAM NK SUH MAMA MASUK KAN BLIK AWIN DLM RAHIM MAMA ...........UUUUUUWAAAAAA.......... YA ALLAH PULANG KAN MAMA AWIN YG DULU YG SENTIASA DCC AWIN....HAAA ATAU PUN ILANGKAN DIRI AWIN NIE N BLE AWIN BKK MATA AWIN DAH BERADA DI DUNIA KARTUN MCM TMPAT SNOW WHITE TU...... BOLEH X YA ALLAH.....?????????????????????SBB KAT SITU AWIN BLEH BERKAWAN NGAN HAIWAN YG BLEH BERCAKAP N SUMENYER COMEL2....... PASTU AWIN NK DUDUK DLM PERUT KANGGARU PASTU DIE BWK AWIN G JALAN2 DLM HUTAN... EEEEE BESTNYER.......... ALA PLZ YA ALLAH TUNAI PERMINTAAN KU INI.......

2 comments:

  1. Hudd pn mintk maaf kerana tak dpt jd yg terbaik tuk awin~jgn jiwa2 kacau lagi... jOm karOks!!

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete